Tevékenység

Gazdabolti kereskedelem


A gazdabolt mint kereskedelmi fogalom, némi magyarázatra szorul. A tengerentúlon az ilyen típusú üzleteket "hardwer store"-nak hívják. Nálunk régen a "szatócs-", "vegyes-", vagy a "vasedény-" bolt volt a nevük. Mára talán egységesen a gazdaboltok vették át azt a szerepet, ami a példaként felhozottakat összeségükben jellemzi. A gazdaboltban tulajdonképpen mindenki mindent megtalál. Különösen igaz ez azokra a termékekre, melyek sehol máshol nem kaphatók.

Legyen szó bármely hagyományos szabadidős tevékenységről. Akár a kert, a barkácsolás, a ház körüli munkák legyenek is azok, melyek Önnek feladatot adnak, előbb utóbb szembesül olyan igénnyel, mely hozzánk vezeti. Nehéz lenne itt felsorolni azt a több tízezer árucikket, melyet kínálunk. Egy dologban biztos lehet, nálunk megtalálja. Előnyünk bármely multi barkácsáruházzal szemben, hogy mi nem vagyunk sem franchise-hoz kötve, sem pedig mennyiségi kvótákhoz. Legyen szó 2 db speciális csavarról, vagy egy egyedi fűnyírókésről, vagy bármi Önnek szükséges, különleges eszközről, mi gyorsan és rugalmasan beszerezzük. 

Ízelítő néhány termékkörről, mellyel foglalkozunk: 

Kerti és kézi szerszámok, kerti és szerszámgépek, vetőmagok, termésnövelőanyagok, virágföldek, virágcserepek, növénytámaszok, a borászat teljes eszköztára, háztartási vegyiáru, rágcsáló írtószerek és csapdák, munkavédelmi eszközök, agrofóliák, árnyékoló és kerítéshálók, a létező összes elem, kenőanyagok, géptartozékok, vágó-, fúró-, és üregelő, csiszoló szerszámok, létrák és állványok, tömlők, kötözőanyagok, zsákok, műanyagáruk, vasáruk, zárak, lakatok, talicskák, szemetes edények, hordók, dézsák, kádak, rekeszek, ládák, stb.

Eladóink magasan képzettek, feladatuk az Ön személyes kiszolgálása. Nálunk nem kell az eladót keresnie, az eladó keresi Önt, és a segítségére lesz.

Jöjjön el hozzánk, garantáljuk, hogy nem fog csalódni!


Munkaruházat és munkavédelem


 

Biztonság és szabálykövetés. Minden munkakörben elengedthetetlen alapfogalmak, melyek betartása a munkáltatók és a munkavállalók jól felfogott érdeke. Emellett fontos szempont a megjelenés is. A munkavállalók az életük felét munkával töltik, egészségüket, komfortérzetüket és ebből fakadóan közérzetüket, munkamoráljukat is befolyásolja, hogy mennyire kényelmes viseletben végzik a munkát. A munkáltató szempontjából pedig a dolgozó megjelenése felér egy névjegykártyával. A legjobb munkaruházati beszállítókkal dolgozunk. Felsőruházat, lábbelik, védőkesztyűk, arc-, fej-, hallás-, légzés védelem, zuhanásgátlók, beülők, egyszóval a teljes munkavédelmi szortiment rendelkezésre áll. A divat már egy évtizede beszivárgott ebbe a termékkörbe. A keki katonai gyakorlónadrág, mint munkaruha már a múlté. Tervezzen a cége arculátához egységes, divatos megjelenést! Egyedi feliratozásokkal (szitázott, vasalt, hímzett), logó tervezéssel segítjük az arculathoz illő egységes megjelenést. Tekintse meg választékunkat!


Ipari beszállítás


 

Számos ipari partnerünk igazolja, hogy - noha rendelkeznek nagy beszállító partnerekkel - szükségük van helyi szállítókra is, akik gyorsan lereagálják azt, ha ad hoc jelleggel bármilyen eszköz igény támad. Mi a széleskörű profilunknak, óriási áru készletünknek és áruválasztékunknak köszönhetően számos anyag vagy eszközigényben tudunk azonnali segítséget nyújtani. Igaz ez a karbantartóanyagokra, mint pl. festékek, takarító eszközök, kötőelemek, karbantartó szerszámok, jégmentesítők, stb. Ugyanakkor felsorolni is nehéz, mennyi mindent szállítottunk már és szállítunk jelenleg is az ipari partnereinknek. Néhányat mégis megemlítek, a teljesség igénye nélkül: útjelző táblák, kordonok, munkavédelmi eszközök, állványok, gumilemezek, vegyiáruk, festékek, higítók, géprongyok, szerszámgépek, késziszerszámok, stb.

Gyorsak és rugalmasak vagyunk. Tegyen próbára minket!


Szolgáltatás


 

Jól tudjuk, hogy a termékeket nem csak eladni kell, hanem azokat utóéletükben is gondozni szükséges. A fűrészlánc kicsorbul, a kapa, a fejsze élét veszti, a szerszámnyél idővel fárad, kopik és törik. A kertigépek és a szerszámgépek sem üzemelnek örökké. A karbantartás és a javítás időnként mindegyiknek kijár. Mi nem a "dobd el és vegyél újat" filozófiát valljuk. Jól felszerelt műhelyünk az Önök rendelkezésére áll, bízza ránk a meghibásodott, kedvelt szerszámát, eszközét. Rövid határidővel rendbehozzuk.

Honlap készítés