Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1992 óta működik, kezdetben egyéni cégként, majd 2006-tól Korlátolt Felelősségű Társaságként. A cégünk családi vállalkozás, melyet Gombos Jánosné Henzer Erzsébet még egyéni vállalkozóként alapított, majd a vállalkozás fejlődésével fiai is bekapcsolódtak és munkájukkal erősítették azt.

A vállalkozás fő profilja a kezdetektől a gazdabolti kiskereskedelem, mely elsősorban a kertbarátok, borászok, a háztáji és a foglalkozásszerű kertészek eszköz és anyagellátását hivatott kielégíteni. A vásárlói igényekhez igazodva a kínálat folyamatosan bővült és bővül ma is. Jelenleg kínálatunkban több mint 10 ezer különféle árucikk található meg.
Jellemző termék kategóriáink: kertészeti szerszámok, vetőmagok, növényvédőszerek, termésnövelő anyagok, tápoldatok, virág és palánta földek, kötözőanyagok, kordon és tám rendszerek. A borászat teljes eszköz és segédanyag kínálata a palackozás, a borkezelés, bortárolás, szűrőberendezések felvonultatásával lesz teljeskörű. Szintén a borászatok munkáját támogatja a saját borlaborunk.
A vas-műszaki vonalon a teljes kéziszerszám és szerszámgép választék elérhető üzletünkben. A munkáltatók és munkavállalók gazdag munkaruházati választékunkból tudják a munkavédelmi eszközeiket, ruházatukat beszerezni. A díszkertek barátai és a kertépítők kedvükre válogathatnak az öntözéstechnikai, kertészeti szerszám, illetve kerti gép kínálatunkból.
Számos kiegészítő szolgáltatással biztosítunk hátteret vásárlóinknak Szervizünk vállalja a kertigépek és szerszámgépek javítását és karbantartását, a kerti szerszámok nyelezését, és élezését. Számos gyártónak vagyunk képviselete, így a közvetlen kapcsolatnak köszönhetően a kínálatunkban nem szereplő, termékek is rövid határidővel szerezhetők be. Főbb beszállító parntereink: AL-KO, SOLO, STIHL, MAKITA, CIFARELLI, EINHELL, GARDENA, FISKARS, TRUPER, FELCO, TORO, HUNTER, PEDROLLO, BASF, SYNGENTA, NOVARTIS, stb.
Felismerve a változó vásárlói igényeket és a dinamikusan formálódó kereskedelmi struktúrákat, az elsők között nyitottuk meg a web áruházunkat, melyet azóta tematizálva már másik kettő is követett. Ennek köszönhetően vásárlóink az otthon kényelmében is tudnak válogatni a kínálatunkból. A díjmentes szállítási szolgálatatásunk további kedvezményként erősíti az e-kereskedelem kedvelőinek bizalmát.
Udvarias, segítőkész és jól képzett kollégáinkkal folyamatosan igyekszünk a partnereink szükségleteit a magas elvárásoknak megfelelően kielégíteni.

Honlap készítés